© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.05.2017 16:57:47

Izjemno čustven Šulerjev nagovor navijačev vijoličastih: Brez tega Maribor ne bi bil, kar je ...

Drago Wernig - TAKA

Maribor lahko v soboto tudi uradno vrne naslov prvaka v štajersko metropolo, koroški branilec pa je ob tem nagovoril navijače.

"Želimo narediti ta zadnji korak in verjamem, da se bo nabralo veliko število gledalcev. Vemo, da je Maribor takšen klub zaradi zadev okrog igrišča, ljudi, ki živijo s klubom. Tukaj smo zaradi njih, radi bi se jim oddolžili za zaupanje in podporo," je v čustvenem nagovoru za spletno stran kluba poudaril Šuler. 

Maribor lahko prvak postane že med ogrevanjem pred domačo tekmo z Gorico, in sicer v primeru, da Domžale ne premagajo Kopra na Bonifiki. Sicer pa vijoličasti potrebujejo le točko in veliko slavje v Ljudskem vrtu, kamor so ga po remiju na večnem derbiju prestavili iz Stožic, se bo lahko začelo.   

"Lepo bi bilo tisto, za kar smo garali vso sezono, proslaviti z našimi navijači. Čeprav vedno ne blestimo z igro, skušamo poskrbeti, da bodo zadovoljni. To je največji motiv. Brez tega mariborskega občinstva Maribor ne bi bil, kar je," je še poudaril Šuler in dodal: "Verjamem, da bomo v soboto dokončali pot in vrnili naslov v Ljudski vrt. Da bo ‘kanta’ spet tam, kjer ji je najlepše."