© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.04.2017 08:08:06

Zvezde, pozor. Projektil! Grozna enajstmetrovka in hkrati obtožbe o načrtni sabotaži (video)

Southampton in Bournemouth sta se razšla z remijem brez golov, gledalci pa so zato videli katastrofalno izvedeno enajstmetrovko.

Rivala z juga Anglije za spektakel nista poskrbela. Tekma premier lige med Southamptonom in Bournemouthom se je končala z remijem brez golov, kljub temu pa so gledalci videli nekaj, kar se ne zgodi velikokrat. No, že res, da so enajstmetrovke loterija, ki se velikokrat ponesreči, toda Harry Arter je res izvedel nekaj, kar ne vidiš vsakič.

Nogometaš Bournemoutha je za svoj klub zapravil enajstmetrovko in ga bržčas stal treh točk, Arter pa si vse skupaj jemlje še toliko bolj k srcu, ker je bila izvedba njegovega strela z bele točke milo rečeno katastrofalna. Žogo je namreč poslal visoko čez prečko, tako visoko, da je - če se pošalimo - poskrbel celo za nemir med zvezdami na nebu ...

"Jasno mislim, da bi zmagali, če bi zadel. Nisem načrtno zgrešil, seveda, zato sem razočaran. Toda tudi to je del nogometa in preprosto se moram sprijazniti," je obžaloval Arter, ki pa je hkrati prepričan, da je bil tarča sabotaže: "Seveda je krivda moja. Toda mislim, da je Harry Kane na podoben način zgrešil z istega položaja. Morda bi moral kdo malce preveriti površino na tem mestu." Tudi sloviti Ian Wright se sicer strinja z Arterjem, saj trdi, da je slednji zgrešil zgolj zato, ker so se "tla pod njim tik pred strelom nenadno premaknila".