© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.04.2017 20:55:45

Klopp: Ronald Koeman je govoril o meni? (video)

Reuters

Današnji mestni derbi med Liverpoolom in Evertonom je pripadel Redsom.

Domačini so slavili s 3:1, toda slednjo plačali s poškodbo najboljšega strelca Sadia Maneja, ki je v enem izmed dvobojev zelo grdo padel in si poškodoval koleno.


Že med tekmo je prišlo do besednega spora med obema trenerjema Ronaldom Koemanom in Jürgenom Kloppom.

Nemec je med tekmo dvakrat zelo temperamentno protestiral pri četrtem sodniku, potem ko sta igralca nasprotnega moštva Ross Barkley in Ashley Williams zelo grobo in neprevidno startala na njegove fante.

Še posebej Barkley je imel veliko srečo, da pri res 'ubijalskem' prekršku nad Dejanom Lovrenom ni prejel rdečega kartona.

Toda strateg Evertona ni bil navdušen nad Kloppovim obnašanjem. "Prekrški so del nogometa, videl sem nekaj Lucasovih. Ampak to je nogomet, mi ne delamo takšnega cirkusa kot Liverpoolova klop. Ne maram trenerjev, ki ves čas kričijo na sodnike in delajo dramo iz dvobojev," je dejal Koeman. Klopp je odgovoril, da mu je jasno, da nekateri ljudje iz drugih klubov mislijo, da je nor, ker je videti tako kot je pač videti. "Oprostite, ampak sem zelo čustven človek."

Po srečanju je eden izmed novinarjev Kloppu rekel, da je Koeman govoril o njegovem obnašanju. Nemec je malo pomislil, nato pa dejal. "Ronald Koeman je govoril o meni? Vseeno, o tem lahko govorite kar hočete," se je v jezik ugriznil Nemec, ki ni želel s kakšno izjavo stopiti v ospredje, temveč je raje pustil, da bo v prvem planu ostala dobra igra njegovega moštva.