© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.04.2017 15:02:54

James Rodriguez se je odločil ...

Reuters

Kolumbijski reprezentant James Rodriguez, za katerega je Real pred dvema letoma in pol Monacu plačal 80 milijonov evrov, se v Madridu ne počuti dobro.

Za takšno počutje je najbolj krivo dejstvo, da mu trener Zinedine Zidane ne namenja dovolj igralnih minut. Petindvajsetletnik je v tej sezoni skupno nastopil na 24 tekmah, a jih je le peščico začel v prvi postavi, ob tem pa je zabil pet golov (dva v prvenstvu in tri v pokalu), kar je veliko manj od pričakovanj. Če gre verjeti španskim medijem, se je Rodriguez praktično že odločil, da poleti zapusti špansko prestolnico.

Za nekaj dobre volje pa bo zagotovo poskrbelo dejstvo, da se zanj zanima kopica klubov iz najmočnejših evropskih lig. Na tem seznamu, ki je resnično precej dolg, tako najdemo angleške velikane Chelsea, Liverpool, Manchester United, pa milanski Inter, münchenski Bayern, PSG ...

Vsi med njimi bodo verjetno pripravljeni odšteti kar nekaj denarja za njegov podpis, a Real zagotovo ne bo dobil povrnjenega vložka, kar bi lahko bila kar velika ovira pri morebitnem prestopu. Toda Rodriguez naj bi bil odločen oditi drugam, saj rabi konstantno igranje, ker želi čim bolje pripravljen pričakati svetovno prvenstvo, ki ga bo naslednje leto gostila Rusija.