© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
30.12.2016 15:39:28

Član Reala, ki so mu pred meseci napovedali konec kariere, po dolgem času spet zaigral

Brazilski nogometaš in član Reala je aprila letos prejel vse prej kot prijetne novice, zaradi katerih mu je grozilo, da bo moral končati kariero.

Več kot osem mesecev je minilo od takrat, ko je brazilski nogometaš in član Reala Lucas Silva zadnjič zaigral na tekmi. Aprila letos so namreč zdravniki odkrili, da ima težave s srcem, zaradi česar se je moral za nekaj časa posloviti od nogometa.

Sprva je celo kazalo, da bo moral zaradi omenjenih zdravstvenih težav končati profesionalno kariero, nato pa se je izkazalo, da težave s srcem niso hujše narave, zaradi česar se je lahko soigralcem sprva pridružil vsaj na treningih.

Zdaj pa je dočakal tudi prvo tekmo, na kateri je lahko tudi sam zaigral. Sicer je šlo za ekshibicijski obračun, na katerem so zbirali denar za dobrodelno organizacijo Unicef, kot že rečeno, pa je svoj delež pristavil tudi Silva.

Brazilec je sicer v zadnjem obdobju zgolj treniral z nogometaši Reala in pilil formo, saj naj bi ga v januarju Real Madrid do konca sezone poslal na posodo.