© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
30.12.2016 13:19:02

Ibrahimović o tekmecih: Ronaldo? On je drugačen, takšen je zaradi ...

Švedski nogometni superzvezdnik Zlatan Ibrahimović je razkril, kdo je po njegovem mnenju najboljši nogometaš vseh časov. In se dotaknil tudi Cristiana Ronalda.

Zlatan Ibrahimović je za brazilsko televizijsko mrežo ESPN spregovoril o najboljših nogometaših, primerjal Brazilca Ronalda in njegovega rojaka Ronaldinha ter se dotaknil tudi Portugalca Cristiana Ronalda.

"Mislim, da je bil Ronaldo Il Fenomeno najboljši. On je idealen primer. Z vsem je navduševal množice ljudi. Na način kako je preigraval, tekel, zabijal gole ... On je bil pravi fenomen. Mislim, da ne bo več takšnega, kot je bil on. Takšen se je rodil, tega se ni naučil. Z Ronaldinhom sem igral v Milanu, to pa zanj niso bili ravno najboljši trenutki v karieri. Ampak sem vseeno užival, kako je preigraval kadarkoli se mu je zahotelo. Ostali so bili v primerjavi z njim videti kot majhni otroci," je Ibrahimović dejal o obeh brazilskih zvezdnikih.

V nadaljevanju je spregovoril tudi o Portugalcu Cristianu. "Cristiano Ronaldo? Nikoli nisva igrala skupaj. On je drugačen, vse je dosegel s trdim delom. Talent mu ni bil položen v zibelko," je Šved na nek način na dušo popihal Portugalcu.