© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
30.12.2016 08:39:52

Ronaldov agent šokiral svet: Povem vam, koliko Kitajci nudijo Realu in Cristianu! Odločila sva se ...

Portugalski super agent Jorge Mendes je razkril, kakšno ponudbo je prejel za svojega varovanca Cristiana Ronalda.

Kitajci še kar nočejo odnehati. Kitajski prvoligaši so v svoje vrste zvabili že kar nekaj znanih imen in nekatere največje zvezde svetovnega nogometa, kot je dejal eden najbolj znanih nogometnih agentov Jorge Mendes, pa si nadvse močno želijo tudi Cristiana Ronalda.

To bi bila vsekakor pridobitev, ki bi tamkajšnji ligi ekspresno in močno dvignila priljubljenost, temu primerna je tudi vsota, ki jo Kitajci nudijo Realu in Ronaldu. "S Kitajske so madridskemu Realu za Ronalda ponudili 300 milijonov evrov, Ronaldu pa več kot 100 milijonov evrov letne plače," je Mendes dejal za Sky Sports in v isti sapi pristavil, da takšne vsote njegovega varovanca vseeno niso prepričale. "Denar ni vse. Španski klub je njegovo življenje."

Ronaldo je prejšnji mesec podaljšal sodelovanje z Realom do leta 2021 in se dogovoril tudi za boljše finančne pogoje, vseeno pa se tudi slednji ne bi mogli kosati z zaslužkom na Kitajskem. Po nekaterih navedbah bi imel zagotovljenih vsaj 120 milijonov na leto, s različnimi nagradami in dodatki pa bi se lahko njegova plača povzpela vse do 150 milijonov evrov.

"Kitajski trg je povsem novo tržišče, lahko si privoščijo številne igralce, ampak nemogoče je, da bi tja odšel Ronaldo. On je najboljši igralec na svetu in povsem normalno je, da si ga želijo številni klubi," je med drugim še dejal Mendes.