© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.11.2016 11:21:53

Zgodba, ki jemlje dih: S pomočjo Ronalda se je zbudil iz kome, zdaj ga je znova srečal

Cristiano Ronaldo je bil glavni razlog, da se je poljski deček leta 2014 po nekaj mesecih zbudil iz kome. Zdaj se je ponovno srečal s svojim junakom.

Zgodba, ki jemlje dih. David Pawlaczyc je poljski deček, ki je leta 2013 doživel hudo nesrečo s svojim kolesom. Njegove poškodbe so bile tako hude, da je padel v komo. 

Davidovi starši so se odločili, da svojega sina pripeljejo v bolnico, kjer so preizkušali novo metodo zdravljenja. Zdravniki so ugotovili, da bi lahko Davidu pomagalo poslušanje prenosov Real Madrida in portugalske reprezentance, kajti mladenič je bil velik oboževalec prvega zvezdnika obeh moštev Cristiana Ronalda

Po treh mesecih v komi se je David prebudil. Na glavi je imel slušalke, poslušal je prenos tekme dodatnih kvalifikacij za svetovno prvenstvo med Portugalsko in Švedsko, oči pa je odprl ravno v trenutku, ko je Cristiano dosegel svoj tretji zadetek. 

Zgodba o tem, kako je Portugalec prebudil dečka iz kome, je seveda postala pravi hit in aprila 2014 je Ronaldo Davida povabil na tekmo lige prvakov proti Borussii iz Dortmunda

Zdaj sta se David in Cristiano znova srečala. Ronaldo namreč danes z Realom gostuje v Varšavi, kjer se bo v ligi prvakov pomeril z Legio, David pa se je odločil, da se bo odpravil na šesturno pot z avtomobilom, da bi znova videl svojega idola. S Portugalcem sta se srečala, nastale pa so prekrasne fotografije. 

Galerija