© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.02.2016 18:25:37

Želela je, da izgubijo, da bi se lahko poročila

Danes je West Bromwich z Readingom izgubil tekmo osmine finala pokala FA in končal tekmovanje, to pa je razveselilo predvsem dekle nogometaša West Bromwicha Jamesa McCleana.

Morda si je vsaj nekoliko oddahnil tudi on sam, že skozi celotno sezono namreč posluša navijanje svojega dekleta, da naj s svojimi soigralci vendarle že izpade iz tega tekmovanja.

Zakaj? James McClean je še ob koncu prejšnje sezone, ko je bil še član Wigana, z dekletom določil datum za poročni dan - 20. maj 2016. Vse lepo in prav, Irec je bil prepričan, da bo takrat boj za obstanek v premier ligi že za njim, reprezentančne priprave pa ravno še dovolj oddaljene, da bo lahko v miru dahnil usodni DA.

Pa se je skoraj uštel, saj je očitno pozabil na pokalno tekmovanje, zadeva pa je postala resna takrat, ko je bil objavljen datum finala pokala FA - 21. maj 2016.

Za nameček je trener Tony Pulis od fantov zahteval še poseben naboj na pokalnih tekmah, ki so zanj od leta 2011, ko je s takratnim moštvom Stokom v finalu izgubil proti Manchestru Cityju, še posebej pomemben in dragocen.

West Bromwich je "prilezel" do osmine finala, v vsakem krogu tekmovanja pa je dekle McCleana, Erin, odločno držala pesti za tekmece. Tudi danes je bilo tako, ko je njen fant s svojimi soigralci igral v Readingu.

James McClean
Profimedia

"Lahko si predstavljate, kakšna je bil njen odziv, ko sem ji povedal za datum finala tega tekmovanja. Ni ravno skakala od veselja, če me razumete," je dejal McClean in še pristavil, da je ona gotovo edina privrženka kluba, ki ga ne želi videti v finalu.

Dekletu se je danes želja uresničila.