© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
20.02.2016 15:12:09

Zahović: O denarju le dve minuti

Drago Wernig - TAKA & Jaka Žurga

Po razburljivem četrtkovem popoldnevu in večeru se je včeraj življenje v Ljudskem vrtu vrnilo v običajne tirnice. Le razpravam o prihodu Milivoja Novakovića k vijoličastim se je bilo nemogoče izogniti.

Še najmanj seveda v lokalih, a prav tako ne v trgovini, ne v avtopralnici, ne na upravni enoti, ne ob bančnih okencih ... Nikjer! Nova je bil zajtrk, kosilo in večerja. Dotaknilo se je tudi tistih, ki z nogometom niso zasvojeni. Vsak je moral nekomu povedati svoje mnenje, brez tega preprosto ni šlo.

Igralec s takšnim ugledom za drobiž pač ne gre nikamor, toda športni direktor vijoličastih glede finančne strani posla poudarja: "Moram priznati, da me je Milivoje Novaković navdušil s svojim razmišljanjem. Ko je rekel, da je bil po preboju na veliko sceno vseskozi v ambicioznih in zelo dobro organiziranih klubih, v katerih delujejo resni ljudje. In da je zato prišel k nam."

Kaj pa zneski? "Kapetan ostaja najdražji igralec Maribora," se je že predvčerajšnjim odzval Zlatko Zahović in v petkovem dopoldnevu vse skupaj še malce dopolnil: "Gotovo boste presenečeni, toda o denarju smo se pogovarjali zelo kratek čas. Največ dve minuti, najbrž še manj. Ne, finančne zadeve niso bile prva tema pogovorov. Niti po naključju. Še več, bila je postranska."


DALJŠI POGOVOR Z ZLATKOM ZAHOVIĆEM
IN ŠE VEČ ODMEVOV O PRESTOPU
MILIVOJA NOVAKOVIĆA V MARIBOR
SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI
ŠTEVILKI ŠPORTNEGA DNEVNIKA
EKIPA SN.