© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.01.2016 21:52:28

Jamesu desnica povzročila nemalo težav

vszi

Kolumbijski nogometni zvezdnik začetka leta 2016 ne bo ravno nosil v lepem spominu. Na trening se je namreč pripeljal v spremstvu policijskega vozila.

Lahko bi rekli, da James Rodriguez v novem koledarskem letu še nima nastavljene desnice. Njegova boljša noga je seveda levica, a kljub temu je potrebno v avtu paziti na obe. 

Kolumbijski zvezdnik v dresu Real Madrida se je na trening v Valdebebas pripeljal v svojem Audi R8 skupaj s policijskim vozilom, ki ga je 'preganjalo' kar nekaj časa. 

Po poročanju as.com so ofenzivnega vezista madridskega Reala policaji klicali kar po megafonu. "Umaknite se ob rob cestišča in ustavite," je odmevalo po zvočniku.

Uradna obrazložitev policistov varnostniku Reala je bila naslednja: "Avto smo lovili pri hitrosti 200 km/h na cesti m-40." Kolumbijca bo doletela kazen 6750 evrov in 18-mesečna prepoved vožnje.

Ista kazen je doletela tudi nekdanjega nemškega nogometaša Michaela Ballacka, ki je v Caceresu s svojim takratnim Audijem Q7 drvel s kar 211 km/h. Sodišče je Nemcu pred tremi leti naložilo isto kazen.