© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.01.2016 19:27:52

Ronaldo antipatičen?! Veste, kaj, tudi bog ni všeč vsem!

Posebna priloga osrednjega španskega časnika El Mundo je novo leto začela z zelo obsežnim ekskluzivnim intervjujem s Cristianom Ronaldom, v njem pa je portugalski superzvezdnik madridskega Reala ponovno najbolj blestel s pojasnili o svojem značaju in odnosu do tistih, ki jim ni všeč.

"Kar nekaj je ljudi, ki me sovražijo in pravijo, da sem prevzeten in aroganten. Vse to je del mojega uspeha. Rodil sem se, da bi bil najboljši, moja osebnost pa mi je pri tem pomagala in je ne nameravam spreminjati," je poudaril eden najboljših nogometašev našega časa.

V nadaljevanju je šel še korak dlje in vsem nasprotnikom zabrusil: "Preprosto si ne predstavljam, da bi živel in iz dneva v dan razmišljal o tem, kaj si o meni mislijo drugi; predvsem tisti, ki me ne marajo. Pravijo, da sem antipatičen? Veste, kaj, tudi bog ni všeč vsem." 

Ob tem je poudaril, da je treba imeti v mislih, da je moral pri zgolj 11 letih reven z rodne Majorke in da ga je oblikovalo težko prebijanje v krutem svetu. Morda je tudi zato na vprašanje, kaj bo počel po koncu igralske kariere, odgovoril tako, kot po vsej verjetnosti ne bi odgovoril nihče drug: "Hočem živeti kot kralj."