© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.12.2015 20:10:23

Oče mu je vrnil potni list, v njem je viza, Liverpool čaka!

Nogometaš Crvene zvezde Marko Grujić bo član beograjskih rdeče-belih očitno le še nekaj dni. Kljub očetovemu nasprotovanju bo po vsej verjetnosti podpisal za Liverpool.

V zadnjih tednih je bilo na to temo prelitega veliko črnila, potem ko je 19-letnikov oče prestopu v vrste angleškega velikana odločno nasprotoval in je mladeniču v nekem trenutku celo odvzel potni list. Oče je želel, da bi fant najprej odšel v nek manjši tuji klub, kjer bi imel zagotovljeno nastopanje in s tem nemoten razvoj. 

Toda mladenič si želi v Liverpool in očitno bo to tudi dosegel. česar je vesela tudi Crvena zvezda, kajti rdeči iz mesta Beatlov so pripravljeni plačati približno sedem milijonov evrov, kar bo rešilo velikanske finančne težave beograjčanov. Večkrat so dejali, da v primeru, da do tega prestopa ne pride, ne bodo uspeli dočakati konca sezone

Kot poročajo najbolje obveščeni srbski in angleški mediji, je Grujić že pred nekaj dnevi prišel do svojega potnega lista in tudi zaprosil za vizo za Veliko Britanijo. Danes jo je dobil, po vstopu v novo leto pa bo tja tudi hitro odpotoval. 4. januarja ga v Liverpoolu čaka zdravniški pregled, vse ostalo bi morala biti formalnost.