© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.11.2015 14:48:18

Privoščili so si stranskega sodnika

Profimedia

Ko moštvu ne gre, lahko krivce poiščemo vsepovsod. Največkrat so krivi nogometaši, ker pač slabo igrajo. Lahko je kriv trener, nepremagljiv tekmec, mnogokrat pa so strupene puščice usmerjene v sodnike.

"Sram nas je lahko. To je grozno. Za takšno igro ni prav nobenega izgorova," so po petem porazu, ki je črno-bele od večnih tekmecev oddaljil na praktično nedosegljivih 19 točk, igralcem zabrusili vodilni ljudje Partizana in krivdo odločno zvalili nanje.

Partizan je izgubil v Gornjem Milanovcu z Metalcem (1:0) in poglobil krizo, na drugi strani je Crvena zvezda v seriji zmag. S trinajsto zaporedno je praktično že odločila prvenstvo.

Najzvestejši navijači Partizana torej nimajo veliko priložnosti za veseljačenje ob uspehih svojih ljubljencev, zato zabavo iščejo na drugačne načine. Tudi z norčevanjem iz sodnikov, kar je med navijači že tako ali tako priljubljeno dejanje.

V Gornjem Milanovcu so Grobari storili še korak dlje, na glavo stranskega sodnika Nenada Kurčubića so iz bližnje tribune kratkomalo zlili vedro vode, ob tem zavpili "Partizan šampion" in s tem bržčas na bizaren način izrazili nezadovoljstvo z njegovim sojenjem.