© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.11.2015 11:58:59

Zapečatena Mourinhova usoda pri Chelseaju?

Reuters

Kaj se bo zgodilo na relaciji Chelsea - Jose Mourinho?

Če gre verjeti samostojnemu novinarju Dan Levene, ki je za Eurosport napisal članek o Chelseajevi krizi, potem je usoda Joseja Mourinha že zapečatena. 

Novinar, ki sicer pobližje spremlja dogajanje pri modrih iz Londona, trdi, da se je Roman Abramovič že odločil, da bo Portugalca zamenjal, predvsem zato, ker je Mourinho izgubil zaupanje svojih varovancev. 

Ruski mogotec naj bi čakal na primeren trenutek, da odpusti portugalskega strokovnjaka, to pa naj bi storil po tekmi s Stokom, ki je na sporedu v soboto. Ne glede na razplet tega dvoboja.

S tem želi Abramovič omiliti škodo in si pridobiti nekaj časa za iskanje Mourinhovega naslednika, potem pa seveda kupiti nekaj časa tudi novemu strategu, ki se bo lahko v reprezentančnem premoru pobližje spoznal z novimi varovanci. 

Levene je šel celo tako daleč, da je razkril celo, na kakšen način bo Chelsea javnosti sporočil novico, da Mourinho ni več trener Londončanov. Bojda modri ne bodo organizirali nobene novinarske konference, temveč bodo novico sporočili kar na svoji spletni strani s kratko izjavo za javnost.