© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
16.10.2015 08:48:55

Izvolite, novinarji, kar kupite nam Radamela Falcaa

Profimedia

Pri Fenerbahčeju so se na izviren način odzvali na namigovanje enega od turških časnikov.

Govorice so v svetu nogometa nekaj najbolj normalnega, še zlasti, kar zadeva prestope nogometašev. Obstajajo mediji, ki obstajajo in dobro živijo zgolj zaradi namigovanj o tem, kam bi se lahko kdo preselil in za koliko bi lahko zamenjal delodajalca.

V Turčiji ni nič drugače, tudi tam mediji dnevno bralce obveščajo o takšnih in drugačnih namerah njihovih klubov. In če gre verjeti časniku Fotomac, potem se je Fenerbahče resno ogrel za Radamela Falcaa, ki mu pri Chelseaju ne gre vse po načrtih. Omenjeni medij trdi, da se bodo rumeno-modri že januarja spustili v bitko za reprezentanta Kolumbije; vse lepo in prav, če se pri Fenerbahčeju ne bi odzvali kar s sporočilom za javnost. In to, moramo priznati, dokaj komičnim.

"Če velja soditi po pisanju časnika Fotomac, potem bomo v naslednjem prestopnem roku kupili Radamela Falcaa. Naša uprava dejansko ne razmišlja o tem, da bi poskušala izpeljati prestop tega nogometaša, saj smo povsem zadovoljni z napadalci, ki jih imamo v tem trenutku v kadru. Toda glede na to, kako si pri Fotomacu želijo, da bi do prestopa prišlo, mu dajemo dovoljenje, da Falcaa kupi namesto nas," so se z nenavadnim, a izvirnim sporočilom za javnost odzvali v Carigradu.