© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jz
jz
29.09.2015 07:58:32

Ronaldinho je spet prost

vszi

Bil je med najboljšimi nogometaši na svetu, zdaj pa je moral brazilski as Ronaldinho že po 11 mesecih zapustiti Fluminese.

Devet tekem, nobenega gola, nobenega presežka in potem še na klopi za rezervne igralce. To je bilo dovolj, da je Ronaldinho odšel po le 11 tednih v dresu brazilske ekipe Fluminese.

Pri Flumineseju so imeli z Ronaldinhom velike načrte, saj so ga "izkoristili" predvsem v reklamne namene in tudi precej povečali prodajo dresov z njegovim imenom, poleg tega pa so prodali tudi več vstopnic za tekme kluba. Toda...

Ronaldinho je pogodbo s Fluminesejem podpisal 11. julija letos in naj bi veljala do konca leta 2016, toda virtuoz iz Brazilije nikakor ni našel prave forme. Fluminese ima tako kot vedno željo, da osvoji naslov brazilskega prvaka, toda v tem trenutku so šele na 12. mestu lestvice, kar je zahtevalo določene spremembe. In Ronaldinho se je moral posloviti.

35-letni Brazilec je imel tudi pred tem neuspešno avanturo, saj je bil deset mesecev član mehiškega Queretara, kjer pa ni navdušil.