© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.09.2015 19:51:33

Ti, šaljivec, ti! Kazen plačal v penijih in dobil nogo

vszi

Mislil je, da bo šala uspela, toda mladi nogometni vratar Lawrence Vigouroux je namesto dobre volje s strani nadrejenih dobil - knjižico!

Lawrence Vigouroux si boljšega začetka pri angleškem nogometnem klubu Swindon Town ne bi mogel želeti. Že na svojem debiju je namreč vratar zablestel med vratnicama in ubranil enajstmetrovko. Toda po manj kot dveh mesecih so se mu pri njegovem dozdajšnjem klubu že zahvalili za sodelovanje in ga poslali nazaj k velikanu Liverpoolu, od koder je bil posojen. Razlog za to pa je naravnost bizaren.

Ker je nedolgo tega zamudil na trening, mu je uprava Swindona naložila kazen v višini 50 funtov. A v Londonu rojenega vratarja čilsko-jamajških korenin je to očitno precej razjezilo. No, ali pa je tak šaljivec, da je storil, kar je. Kazen je namreč poravnal tako, da je na klub dostavil paket vrečk iz banke, v katerem je bilo pet tisoč kovancev za en peni. Ampak upravi Swindona ni bilo do smeha. Poteza 21-letnika se jim je zdela tako resen disciplinski prekršek, da so predčasno prekinili posodo, ki bi morala sicer trajati do konca aktualne sezone.