© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bu
bu
28.09.2015 15:20:07

'Napovedano' sta si skočila v lase (video)

vszi

Pretepi na bejzbolskih tekmah prek luže niso nič posebnega. A ta je vendarle bil. Pravzaprav, ga je eden od igralcev med vrsticami pred tekmo celo napovedal.

Na tekmi med Washington Nationals in Philadelphia Phillies je prišlo do skrajno čudnega pretepa med dvema moštvenima kolegoma. Vzdušje v ekipi s prestolnice je ob vse slabših rezultatih ob koncu sezone že tako slabo, še za precej bolj strupeno ozračje pa je v prvi vrsti poskrbel Jonathan Papelbon.

Pred nekaj dnevi se je namreč najprej lotil kolega Mannyja Machada, potem pa ga je pred včerajšnjo tekmo na incident opozoril še en soigralec Bryce Harper. Papelbon velja za zelo konfliktno osebnost, tako da je prvi pravi trenutek izkoristil za prepir s Harperjem, ki se je ob slabem izbijanju vdal od teka do prve baze. 

Hitro sta se zapletla v glasen prepir, ki se je končal s pretepom na klopi domače ekipe. K sreči so soigralci hitro uvideli, kaj se dogaja in srboriteža hitro spravili narazen. 

Harper je pred tekmo napovedal, da bo zagotovo prišlo do eskalacije odnosov med obema na tekmi. Dan pred dvobojem s 'philliesi' je na vprašanje, kaj bo kdo storil, odgovoril: "Ne vem, zagotovo me bo okrcal. Bomo videli, kaj se bo zgodilo." In se je res.