© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
18.09.2015 23:04:27

Mourinho v težavah zaradi lepe Eve?

Trenerju Chelseaja Joseju Mourinhu grozi, da na petih tekmah ne bo smel voditi svoje ekipe.

Kot poročajo angleški mediji, portugalskemu strokovnjaku na klopi Chelseaja grozi kazen petih tekem prepovedi vodenja ekipe. To naj bi ga doletelo zaradi neprimernih seksističnih opazk, ki jih je 8. avgusta namenil zdravnici Evi Carneiro.

Zgodbo verjetno poznate, Mourinho je bil na tekmi s Swanseajem precej jezen na zdravnico, ki je po njegovem mnenju prehitro stekla na zelenico, da bi pomagala poškodovanemu Edenu Hazardu.

To je Portugalca očitno tako razjezilo, da je močno besnel nad Angležinjo španskih korenin, za nameček pa jo po tisti tekmi postavil na hladno.

Angleška nogometna zveza pa je zdaj pod drobnogled vzela Mourinha, ki je na tisti tekmi grdo ozmerjal Carneirovo. V portugalskem jeziku naj bi ji namenil nekaj sočnih in seksističnih besed, če bodo ugotovili, da je prekoračil mejo, pa mu grozi kazen do petih tekem prepovedi vodenja ekipe.

Kakorkoli že, za vse tiste, ki ste na tekmah pogrešali lepo Evo Carneiro, prihaja dobra novica. Angleški mediji namreč poročajo, da naj bi se na sobotnem derbiju z Arsenalom spet vrnila na klop Chelseaja.