© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
18.09.2015 22:01:11

Moreno v bolnišnici obiskal svojo "žrtev"

Nogometaš Manchester Uniteda Luke Shaw je še zdaj v bolnišnici na Nizozemskem, tam pa je dobil tudi prav poseben obisk.


Branilec Manchester Uniteda Luke Shaw je v torek na gostovanju pri PSV-ju utrpel dvojni zlom noge. Glavni krivec je bil sicer mehiški branilec Hector Moreno, ki je dvajsetletnika ustavil z drsečim startom, pri tem pa tako nesrečno zadel angleškega reprezentanta, da se je njegova noga dobesedno prelomila.

Shawa so hitro prepeljali v bolnišnico v bližini Eindhovna, kjer je še isti dan prestal operacijo, danes pa so zdravniki opravili še en poseg. V teh težkih trenutkih mu ob strani stojijo starši, v petek pa je dobil tudi prav poseben obisk.

Moreno, ki je bil vidno pretresen že po samem dogodku, takoj po obračunu pa se mu je opravičil tudi prek twitterja in mu zaželel vse najboljše, ga je zdaj v družbi svojega trenerja Phillipa Cocuja obiskal tudi v bolnišnici in mu po pisanju angleških medijev izročil skromno darilo.

"Zelo mi je žal, da je prišlo do tega incidenta. Mislim, da sem šel na žogo, toda v tem trenutku sploh ni pomembno, ali je šlo za prekršek ali ne. Vem, kako mu je, bil sem že v takšnem položaju," je skrušeno dejal Moreno. Slednji je utrpel zlom noge, ko je igral v barvah mehiške reprezentance, in sicer lani poleti na tekmi z Nizozemsko.