© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.08.2015 07:31:44

Nori Mario je pri Liverpoolu upravičil svoj vzdevek

Profimedia

Na dan prihaja vse več pikantnih podrobnosti o tem, kaj vse si je v svojem kratkem bivanju pri Liverpoolu privoščil kontroverzni italijanski nogometaš Mario Balotelli.

Čeprav je le posojen italijanskemu velikanu Milanu, gre bržčas pričakovati, da je pustolovščina Maria Balotellija pri Liverpoolu več ali manj zaključena. Že res, da so rdeči za Italijana lansko leto plačali več kot 20 milijonov evrov, toda zdaj so se mu pripravljeni odreči za občutno manj, vse to zato, ker so zdaj že dojeli, da so lani storili eno največjih kadrovskih napak v svoji zgodovini. Balotelli se je izkazal za povsem zgrešen nakup, zdaj, ko se je vrnil v Milano, pa na plan prihajajo nove pikantne podrobnosti njegovega enoletnega bivanja v mestu ob reki Mersey.

Tako časnik Liverpool Echo poroča, da je bil Nori Mario v tem času povsem zvest svojemu vzdevku. Takšni in drugačni viri poročajo, da je recimo Balotelli trenerja Brendana Rodgersa jezil tudi tako, da je v centru za trening Melwood ves čas kadil cigarete. In to menda ne na skrivaj, ampak kar pred vsemi in povsem brez sramu oziroma strahu. Prav tako naj bi redno izpuščal treninge, in sicer z razno raznimi izmišljotinami – da je poškodovan, da ga boli zob, da ima migreno …

Omenjeni časnik hkrati trdi, da se je Balotelli obnašal sila ignorantsko do svojih soigralcev, za številne menda niti po več mesecih treniranja in igranja z njimi ni vedel ne kako jim je ime ne kako se pišejo. Menda naj bi nekoč na družabni prireditvi nesramno odslovil soigralca, ki je prišel do njega in začel kramljati z njim. Balotelli ga bojda ni prepoznal in je mislil, da gre za vsiljivca, ki mu je nekako uspelo priti do njega.

Saj ni res, pa je, bi lahko mirno dodali. Nič čudnega torej, da je Milan problematičnega napadalca nazaj vzel le pod pogojem, da bo spoštoval številna stroga pravila obnašanja.