© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
28.08.2015 12:50:20

Irski malček v svoje vrste zvabil Neymarja?!

Limericku med irsko elito ne gre vse po načrtih, z zadnjim nakupom pa je (vsaj v medijskem prostoru) naredil pravo potezo.

Irski prvoligaš Limerick trenutno zaseda zadnje mesto, točkovni zaostanek za predzadnjim moštvom pa je bržkone prevelik, da bi lahko obstal med elito.

Očitno pa vodstvo kluba razmišlja tudi o prihodnosti, v klub so tako pripeljali 16-letnega napadalca, ki bo s svojim videzom bržkone sejal strah in trepet pri branilcih nasprotnega moštva. Gre namreč za nogometaša, ki na las spominja na brazilskega zvezdnika Neymarja, sprva pa bo branil barve ekipe do 17 let.

neymar

SAMOZAVESTU MU NE MANJKA
Zanimivo je tudi to, da Barry Cotter igra na istem položaju kot zvezdnik Barcelone, prav tako mu ne manjka samozavesti. "Na moštvo sem se že privadil, tukaj naravnost uživam," je Barry povedal za klubsko spletno stran in dodal: "Vesel sem, da sem prišel sem. Upam na dobre čase, to je velika priložnost in težko bi si želel kaj več. Pričakovanja za to sezono? Upam, da bomo končali med prvimi tremi, do konca sezone pa si želim na vsaki tekmi doseči vsaj enega ali pa dva zadetka."