© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
28.08.2015 08:58:36

Nekdanji jugoslovanski reprezentant na klopi Zavrča

vszi

Haloški prvoligaš okrepil strokovno vodstvo.

Nogometaši Zavrča so v dvoboju z Domžalami osvojili točko in naposled prekinili niz zaporednih porazov, toda domača zmaga še naprej ostaja neuresničena želja. Že vse od 20. marca, ko so v 25. krogu pretekle sezone z 1:0 ugnali Radomlje. Obračun v Halozah smo z zanimanjem pričakovali tudi zaradi debija novega trenerja Slavka Matića, ki je nasledil Ivico Solomuna, toda na koncu srbskega strokovnjaka vendarle ni bilo na domači klopi, ker ni imel urejenih vseh administrativnih zadev za delo na sončni strani Alp. V teh dneh bi tudi to moralo biti urejeno.

Če ne bo zapletov, bi moral Slavko Matić na sobotnem gostovanju v Krškem ekipo voditi ob igralni površini stadiona Matije Gubca. Medtem je strokovno vodstvo dobilo še enega novega člana, in sicer novega pomočnika, ki ni presenečenje. To je postal 38-letni Milan Obradović, ki je bil najtesnejši sodelavec Slavka Matića že v Napredku iz Kruševca, zdaj pa se mu je torej pridružil tudi v Sloveniji. Gre za nekdanjega jugoslovanskega reprezentanta; zbral je sedem nastopov, za njim je zavidanja vredna igralska kariera. Branil je barve beograjskega Radničkega, Obilića, moskovskega Lokomotiva, Borussie iz Mönchengladbacha, Akratitosa, Metalista iz Harkova, Partizana in nazadnje OFK Beograda. Dodajmo, da tudi Miran Emeršič še naprej ostaja član strokovnega vodstva.

"Seveda je popolnoma jasno, kaj nas zanima v Krškem. Namen je osvojiti ves izkupiček, z zmago bi si zagotovili tudi prepotrebno mirno ozračje med reprezentančnim premorom, ko nas čaka obilo dela, da pripravljenost dvignemo na višjo raven," v pričakovanju gostovanja pravi alfa in omega Zavrča Miran Vuk.