© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.08.2015 16:21:04

Victor Valdes kot kaže našel novega delodajalca

Nekdanji španski reprezentant in vratar Barcelone je kot zelo blizu odhoda iz Manchestra, kjer je v pretekli sezoni nosil dres rdečih vragov.

Victor Valdes je po nedavnem prepiru s trenerjem Manchester Uniteda Louisom van Gaalom le našel novega delodajalca. Nekdanji vratar Barcelone in zdaj rdečih vragov bo v novi sezoni nosil barve turškega superligaša Bešiktaša. Prestop naj bi bil sklenjen v naslednjih 48. urah, a večjih presenečenj ni pričakovati, saj naj bi se Španec že dogovoril okrog pogodbe s tretje uvrščeno ekipo zadnjega turškega prvenstva. 

Po uspešni karieri v Barceloni, za katero je osvojil tri naslove v ligi prvakov in številne druge lovorike, je Španca pot zanesla na Otok, kjer je postal rezervni vratar Uniteda. V prednosti je bil David de Gea, ki pa se je prav tako kot izkušenejši Španec znašel v nemilosti nizozemskega stratega. Za zdaj se zdi, da bo prvi vratar vragov Argentinec Sergio Romero. Kako se bo rešilo Unitedovo vratarsko vprašanje še ni jasno, toda do konca prestopnega roka je še nekaj dni, zato je tudi na relaciji De Gea - Real Madrid pričakovati kakšen premik.