© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
03.08.2015 09:50:44

Na Parkerja ne računajo več

Še pred desetimi dnevi se je ugibalo o tem, ali bo mogoče Marko Vukčević zapustil Olimpijo in se odpravil v Crveno zvezdo in nasprotne smeri pa naj bi v Ljubljano prišel Joshua Parker.

No, to se ni zgodilo, informacije, ki so prišle iz Srbije, so se glasile, da Parker noče v Olimpijo, ker bi tu prejemal nižjo plačo. No, zdaj ne bo igral niti za Crveno zvezdo.

Trener Miodrag Božović se je namreč odločil, da na nekdanjega člana Domžal ter reprezentanta Antigve in Barbude enostavno ne bo več računal in klub mu bo ponudil sporazumno prekinitev pogodbe.

Pri rdeče-belih so se odločili, da ekipo okrepijo z Mitchellom Donaldom. Šestindvajsetletni nizozemski igralec sredine igrišča bo v srbsko prestolnico prišel iz ruske Mordovie, kjer je igral skupaj z našim Daliborjem Stevanovićem.

parker PER_8522
Arsen Perić

Donald je že z desetimi leti pristal v Ajaxu, kjer je ostal vse do leta 2011 (vmes je bil eno sezono pri Willemu II), nato pa je odšel k Rodi. Po treh letih pri rumeno-črnih se je julija lani odpravil v tujino. Podpisal je dveletno pogodbo z Mordovio, za katero je v minulem ruskem prvenstvu nastopil na 12 tekmah in dosegel dva zadetka. V tej sezoni pa je v dveh tekmah zadel enkrat.

Crvena zvezda je zelo slabo začela sezono, po treh prvenstvenih krogih ima na svojem računu pet točk. V uvodu je v kontroverzni tekmi s 6:2 v gosteh slavila proti mestnemu tekmecu OFK Beogradu, nato pa samo remizirala z novincem v ligi Metalcem (0:0) in niškim Radničkim (1:1). Trenutno dogajanje v klubu je zelo razjezilo najbolj zveste navijače, ki javno zahtevajo odstop uprave.