© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.08.2015 09:01:06

Najprej na Hrvaškem, zdaj nore "škarjice" še v Srbiji (video)

fkvojvodina.rs

Napadalec Vojvodine Ognjen Ožegović je v zadnjem krogu srbskega prvenstva dosegel fantastičen gol s škarjicami.

Minuli konec tedna smo poročali o neverjetnem zadetku, ki ga je s "škarjicami" dosegel nogometaš Dinama Armin Hodžić, zdaj je odličen zadetek s strelom preko glave uspel srbskemu napadalcu Ognjenu Ožegoviću, ki si kruh služi pri Vojvodini.

Šele 21-letni napadalec, ki je v mlajših selekcijah igral za srbskega velikana Crveno Zvezdo, a v članski konkurenci nikdar ni dobil prave priložnosti, čeprav so zanj govorili, da lahko postane celo velik zvezdnik svetovnega nogometa, je v začetku letošnje sezone v zares fantastični formi. 

Po tem, ko je med tednom z dvema zadetkoma (prste vmes je imel še pri enem, ko je po njegovem strelu vratar žogo samo odbil, njegov soigralec pa jo je potisnil v prazno mrežo) prispeval velik delež k presenetljivi zmagi kluba iz Novega Sada v gosteh pri Sampdorii, je včeraj v domačem prvenstvu nadaljeval svoj strelski niz.

Vojvodina se je na domačem Karađorđu pomerila z Javorjem, ki je bil po dveh krogih na visokem 3. mestu in slavila z 2:0 ter tako zabeležila prvo prvenstveno zmago v novi sezoni. Prvi zadetek za domače je dosegel Stanisavljević, zmago pa je z izjemno lepim zadetkom s "škarjicami" potrdil Ožegović.

Njegov strel preko glave si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.