© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.07.2015 09:09:00

Berićev soigralec s krvoločnim prekrškom (video)

vszi

Rapid in Ajax sta včeraj odigrala prvi obračun v 3. krogu kvalifikacij za ligo prvakov, tekmo z Nizozemci je na pozitiven način zaznamoval slovenski napadalec Robert Berić, na negativen pa Avstrijec Stefan Schwab.

Nekdanji mladi reprezentant Avstrije je v 59. minuti pustil svoje moštvo na cedilu, saj je bil izključen in Rapid je moral zaostanek z 1:2 loviti z igralcem manj na igrišču. Na koncu je zeleno-belim kljub igralcu manj izid uspelo izenačiti, za izenačenje pa je poskrbel Robert Berić

Stefan Schwab je v 59. minuti prejel neposreden rdeč karton. In to povsem zasluženo. Njegov start na nasprotnika je bil tako krvoločen, da bi si zanj zaslužil zaporno kazen, ne samo rdeč karton. Nogometaš Ajaxa Jairo Riedewald je imel izredno srečo, da je uspel pravočasno skrčiti noge, v nasprotnem primeru bi ga zagotovo čakal vsaj večmesečni počitek. Tako pa je lahko mladi, 18-letni nizozemski branilec tekmo celo odigral do konca.

schwab2
vszi

V prvem priloženem videoposnetku si lahko ogledate prekrške za rdeč karton Schwaba, v drugem pa vam ponujamo vse najzanimivejše dogodke na včerajšnji tekmi (prekršek Schwaba je na 3:44).