© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.07.2015 11:08:34

Ganec v Chelseaju?

Reuters

Italijanski mediji poročajo, da bi se Chelsea v kratkem lahko okrepil na levi strani branilske vrste.

Modri dres bi lahko oblekel Baba Rahman, ki je trenutno član Augsburga. Za 21-letnim Gancem je sicer samo ena bundesligaška sezona - pred tem je bil dve leti član drugoligaša Greuther Fürtha -, vendar pa je s svojimi igrami nase opozoril kar nekaj velikih evropskih klubov, med katerimi lahko izpostavimo Arsenal in Romo.

Po tej plati niti ni presenetjivo, da Nemci želijo z njegovo morebitno prodajo iztržiti približno dvajset milijonov evrov.

Portugalec želi okrepiti branilsko vrsto, ker je Filipe Luis blizu vrnitve v madridski Atletico. Prvi na njegovem seznamu želja pa je še vedno branilec Evertona John Stones, za katerega je že poslal ponudbo, a so jo Liverpoolčani gladko zavrnili. Chelsea naj bi po nekaterih informacijah za 21-letnega Stonesa ponudil blizu 30 milijonov evrov. Vprašanje je, ali bodo modri še zvišali omenjeno vsoto, ki je že zdaj res vrtoglava.

Baba Rahman je v zadnji sezoni za Augsburg, ki je osvojil sedmo mesto na prvenstveni lestvici, odigral 33 tekem, na njih pa dosegel dva zadetka in prispeval šest podaj. V svoji nogometni osebni izkaznici ima tudi enajst nastopov za gansko izbrano vrsto.