© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
23.07.2015 09:30:00

Nogometni zvezdnik povsem izgubil živce (video)

Zvezdnik italijanskega prvoligaša Gonzalo Higuain se je na dopustu, ki ga te dni preživlja na španski Ibizi, zapletel v pretep z navijačem.

Dopust bi morali športniki izkoristiti za to, da se sprostijo po naporni sezoni, toda v primeru argentinskega nogometnega zvezdnika temu ni tako.

Član Napolija Gonzalo Higuain v družbi reprezentančnega kolega in nogometaša PSG-ja Ezequiela Lavezzija še zadnje proste dneve preživlja na Ibizi, prav tam pa se je zapletel v pretep z navijačem.

Slednji ga je prepoznal na eni od tamkajšnji ulic in ga prosil za avtogram, Higuain, ki je na glavi nosil črn klobuk, pa je njegovo prošnjo zavrnil. Užaljeni navijač je nekdanjemu nogometašu madridskega Reala takoj zatem očital, da ne zna streljati enajstmetrovk, s čimer mu je očitno prišel do živega. Higuain je namreč v zadnji sezoni zgrešil kar nekaj enajstmetrovk, zadnjo pa v začetku meseca na Copi America, kjer je moral nato s soigralci v finalu priznati premoč Čilu.

27-letnega Higuaina je ta opazka tako prizadela, da je hotel kar s pestmi obračunati z navijačem, vmes so pa posegli nogometaševi prijatelji in preprečili kakšen večji incident. Nogometaš je nato le še zabrusil, naj "izbriše videoposnetek, če ne mu bo razbil glavo," nato pa so ga prijatelji pospremili v bližnji nočni lokal.