© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.07.2015 20:58:16

Stare zamere nikdar ne zamrejo (video)

vszi

Kot kapetana bi morala biti vzor vsem ostalim, toda Pepe iz Reala in Seydou Keita iz Rome sta dokazala, da nekatere stare zamere nikdar ne zamrejo.

V Avstraliji sta prijateljsko tekmo odigrali zasedbi Reala in Rome. Gledalci v rednem delu niso videli zadetkov, po enajstmetrovkah so slavili Rimljani. Bolj kot sama tekma na svetovnem spletu zdaj odmeva dogodek, ki se je zgodil tik pred začetkom streljanja enajstmetrovk. V navadi je, da si tedaj oba kapetana in sodniki sežejo v roke in si zaželijo kar največ sreče, toda tokrat sta se glavna akterja odločila za drugačno potezo.

Portugalski branilec Pepe in malijski vezist Seydou Keita se na presenečenje številnih nista rokovala. Še več, niti pogledala se nista. Marsikdo se sprašuje, zakaj toliko več kot očitne nastrojenosti med njima. A dvomov seveda ni: Keita je nekdanji nogometaš Barcelone. 35-letnik je dres Kataloncev nosil med letoma 2008 in 2012, torej je bil na Camp Nouu v obdobju, ko sta Real in Barcelona bila najhujše bitke. Očitno je tedaj prišlo do precejšnje zamere med obema nogometašema, ki je tudi toliko let kasneje še ni konec.