© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.07.2015 09:18:32

Bayern našel zamenjavo za Scweinsteigerja

Potem, ko je Bastian Schweinsteiger zapustil München, je bilo jasno, da bodo Bavarci pripeljali novega veznega igralca. Odločili so se za Artura Vidala.

Le stežka bi si izbrali boljšo tarčo, Münchenčani namreč želijo na Allianz Areno pripeljati enega najboljših vezistov na svetu in nogometaša, ki se je znašel med desetimi nominiranci za laskavi naslov najboljšega igralca v minuli sezoni.

V Arturu Vidalu Nemci vidijo idealno rešitev za zapolnitev izpraznjenega položaja v centralni zvezni vrsti. Najbolje obveščeni italijanski mediji zagotavljajo, da je Čilenec že privolil v prestop in se dogovoril vse potrebno, tik pred dogovorom pa naj bi bila tudi kluba. Med ponudbo in zahtevo naj bi se našla pri 35 milijonih evrov. 

Enako trdijo nemški mediji, čilski časnik La Cuartapa je objavil novico, v kateri trdi, da je Vidal svojim sorodnikom že potrdil, da se seli k Bayernu, ki ga je hotel v svoje vrste zvabiti že takrat, ko je odhajal iz Bayerja iz Leverkusna. Takrat je Bayern izgubil bitko z Juventusom, zdaj bo Čilenca očitno pripeljal nazaj.