© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.07.2015 09:01:32

Iz Zvezde v Olimpijo, iz Olimpije v Zvezdo?

Grega Wernig

Bosta Olimpija in Crvena zvezda že v kratkem sklenila posel glede selitve dveh nogometašev?

Čeprav se je kot član Olimpije prebil celo v člansko reprezentanco Črne gore, Marko Vukčević skoraj zagotovo ne bo ostal v Ljubljani. Novo vodstvo zeleno-belih menda ni ravno navdušeno nad njim, šušlja se, da se Ranko Stojić in kolegi odkrito spogledujejo s tem, da bi ga prodali že pred koncem letošnjega prestopnega roka. Nekaj zanimanja zanj naj bi bilo v deželah nekdanje Sovjetske zveze, zanimanje naj je menda pokazala Istra, vse glasneje pa se šušlja, da bi Vukčević lahko odšel kar k Crveni zvezdi.


Glede na to, v kakšnih finančnih težavah so Beograjčani, je vprašanje, če si nakup Vukčevića lahko privoščijo. Zato naj bi na Marakani prišli na zanimivo idejo: Olimpiji so menda v zameno za nekdanjega člana Budućnosti ponudili Joshuo Parkerja. Slednjega ni treba predstavljati, gre za nekdanjega nogometaša Domžal, ki je z igranjem ob Kamniški Bistrici pustil zelo dober vtis. Že tedaj se je govorilo, da ga želi tudi Olimpija, toda takrat so slednjo vodili drugi ljudje.

parker
FK Crvena zvezda

Glede na to, da je Parker pri Crveni zvezdi odpisal že več mesecev, bi verjetno nemudoma pristal na vrnitev v Slovenijo. Tudi Olimpiji bi lahko prišel prav, ne nazadnje pa tudi ne bi bil tujec; čeprav igra za reprezentanco Antigve in Barbude, ima tudi angleški potni list. Blažo Radosavljević iz vodstva Crvene zvezde je potrdil zanimanje za Vukčevića, ob tem pa pristavil, da bo več o vsem skupaj znano že danes.