© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ps
ps
12.07.2015 07:50:55

Otroku vzeli naljubšo igračko, pardon igralca (video)

youtube

Malemu navijaču Manchester Uniteda se je sesul svet, ko je izvedel, da Robin van Persie zapušča klub, za katerega drži pesti.

Memphis Depay je bodoča zvezda Uniteda. Tako vsaj menijo vodilni možje kluba in tudi njegovi navijači, ki pričakujejo, da bo nizozemski napadalec tudi pri rdečih vragih mreže tresel tako, kot je to počel pri PSV Eindhovnu, zaradi česar je bil za 35 milijonov evrov tudi pripeljan na Old Trafford.

Kdo v pričakovanju izbruha Depaya v novi sezoni sploh še pomišlja na prejšnjo, komu je sploh mar, če sta recimo klub zapustila Nani ali Robin van Persie? Nekaterim že. Recimo Louisu Diamondu, velikemu navijaču Uniteda, ki je užaloščen sprejel novico, da je klub prodal Depayjevega rojaka, van Persie je bil namreč njegov najljubši igralec v moštvu.

Nič tako nenavadnega, če Louis ne bi štel zgolj štirih let in če njegova mama ne bi posnela nekaj trenutkov, v katerih užaloščeni malček objokuje odhod svojega ljubljenca k Fenerbahčeju. In kombinacija joka otroka ter razloga, zaradi katerega to počne, je seveda razlog za spletno uspešnico, ki bo marsikoga težko pustila ravnodušnega.