© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.05.2015 19:18:43

Sturridge in Carrick do konca sezone brez nogometa

Reuters

Angleški nogometni prvoligaš Manchester United na preostalih treh tekmah sezone igral brez izkušenega vezista Michaela Carricka.

Reprezentant Anglije si je prejšnji mesec na derbiju proti Manchester Cityju poškodoval mečno mišico, po dodatnih zdravniških pregledih pa se je izkazalo, da poškodba ni povsem nedolžna.

"Carrick ni na voljo, poškodba je hujša kot smo predvidevali. Vse smo poizkušali, zdaj moramo misliti na naslednjo sezono. To sezono ne bo več igral," je na novinarski konferenci razkril trener rdečih vragov Louis van Gaal.

Carrick je eden ključnih mož na sredini igrišča pri Unitedu, saj je trenutno četrta ekipa premier league brez njega izgubila tri zaporedne tekme, najprej proti Chelseaju, nato še proti Evertonu in West Bromu. Rdeči vragi bodo v soboto igrali proti Crystal Palacu.

STURRIDGA ČAKA DOLGOTRAJNO OKREVANJE
Napadalec angleškega nogometnega prvoligaša Liverpoola Daniel Sturridge bo najverjetneje zunaj igrišč do septembra, potem ko je moral v ZDA na operacijo kolka. Petindvajsetletni angleški reprezentant je v tej sezoni igral le 18 tekem, dosegel pa je pet zadetkov.

"Dolgo okrevanje ga čaka, ampak upamo, da so z operacijo odstranili vse težave, ki jih je imel. Zdaj lahko okreva, upajmo, da se bo čim hitreje vrnil," je dejal trener Liverpoola Brendan Rodgers.