© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.04.2015 10:16:52

Lahko se zgodi tudi Bayernu (video)

vszi

Nogometaši Borussie iz Dortmunda so se po streljanju enajstmetrovk uvrstili v finale nemškega pokala, pri tem pa so jim v veliki meri pomagali tudi nogometaši Bayerna.

Varovanci Pepa Guardiole so namreč katastrofalno izvedli vse štiri svoje strele iz bele točke in niti enkrat niso uspeli premagati avstralskega vratarja pri črno-rumenih Mitchella Langeraka.


V prvi seriji je zgrešil Philipp Lahm, ki mu je pred strelom spodrsnilo, v drugi seriji se je identična stvar pripetila Xabiju Alonsu, v tretjem poskusu je Langerak obranil strel Mariu Götzeju, v četrti seriji pa je žogo v prečko poslal vratar Bayerna Manuel Neuer

Nogometaši Borussie so svoje delo opravili veliko bolje. Zadela sta Ilkay Gündogan in Sebastian KehlMatsu Hummelsu pa je Neuer strel sicer obranil, a zaman. 

Po rednem delu je bil sicer izid izenačen na 1:1, zadela sta Robert Lewandowski in Pierre-Emerick Aubameyang, slovenski reprezentant Kevin Kampl, ki je v igro vstopil v 83. minuti, pa je moral v 108. iz igre zaradi rdečega kartona. 

V priloženem videoposnetku si lahko ogledate streljanje enajstmetrovk.