© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
08.04.2015 21:05:46

Nogometaš z velikim srcem razveselil mamo

Tyrone Mings ne spada med najboljše nogometaše na svetu, ne igra v najboljši angleški ligi, toda gotovo si zasluži nagrado za najbolj radodarnega nogometaša na Otoku.

Dvaindvajsetletni branilec Ipswich Towna, ki se bori v drugi angleški ligi, je ta teden z izredno lepim presenečenjem poskrbel za solze sreče na materinem obrazu. Kot kaže je mladenič, ki je odraščal v Bathu, svojo mater presenetil, ko je sam od sebe odplačal vse njene dolgove.
Na svojem instagramu je objavil fotografijo kratkih sporočil, v katerih ji je povedal, kaj je storil, ob to pa je napisal: "Zato to delam, zaradi tega je vse vredno."

"Jezus Kristus, kaj si storil," je zapisala njegova mama: "Še nikoli se mi to ni zgodilo. Sam od sebe si odplačal vse moje dolgove, prvič v življenju nisem več zadolžena. Sploh ne vem, kaj naj ti rečem, odpravil si vse moje skrbi. HVALA."

Tyrone Mings (1)

Na mamino sporočilo je Tyrone Mings seveda tudi odgovoril: "Oh, mama, vredna si vsakega penija. Hvala za vsa leta trdega dela," je najprej zapisal in potem še dodal: "In to vse je šele začetek."

Ni pa to prvi primer, s katerim je Tyrone nekomu polepšal dan ali celo kaj več. Marca leta 2013 je očetu dveh otrok, ki je na twitterju napisal, da je povsem brez denarja, ker varčuje za nakup nove hiše, podaril vstopnice za eno od tekem Ipswicha.

Lani pa je dvema navijačema kupil svoj dres, potem ko je spremenil številko iz 15 na tri, saj sta si ravno pred to zamenjavo tega kupila.