© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.04.2015 11:41:03

Van Gaalove sladke skrbi

Reuters

Trener Manchester Uniteda Luis van Gaal resno razmišlja, da bi kolumbijskega napadalca Radamela Falcaa, ki v letošnji sezoni ni dobil prav veliko priložnosti v angleški premier league, uvrstil v začetno postavo na sobotni tekmi proti Aston Villi.

Kolumbijski napadalec Radamel Falcao, ki je v lanskem poletnem prestopnem roku okrepil vrste rdečih vragov, v svojem novem klubu ni dobil prav veliko priložnosti. Eden od razlogov je bil v njegovi poškodbi, zaradi katere je moral izpustiti svetovno prvenstvo v Braziliji, po okrevanju pa nikakor ni prišel v želeno formo.

Toda na prijateljskih tekmah kolumbijske reprezentance konec prejšnjega tedna, ko je proti Bahrajnu in Kuvajtu dosegel tri gole, je trener Manchester Uniteda Luis van Gaal spet resno začel razmišljati, da bi ga uvrstil v začetno enajsterico.

"Potrebujem igro. Prepričan sem, da sem dobro pripravljen," zatrjuje 29-letni napadalec, ki je v letošnji sezoni za večkratne angleške državne prvake dosegel le štiri gole.

fellaini
vszi
Manchester United, ki je trenutno četrti na prvenstveni lestvici in se še bori za uvrstitev v ligo prvakov, ima pet točk prednosti pred Liverpoolom, sodeč po zadnjih reprezentančnih akcijah pa so njegovi strelci v dobri formi. V dresu angleške reprezentance je proti Litvi v polno zadel Wayne Rooney, kar tri gole, pa je k zmagama belgijske izbrane vrste proti Izraelu in Cipru prispeval tudi Marouane Fellaini.