© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
02.04.2015 17:16:06

Ne, Sterling ne gre nikamor

Brendan Rodgers, trener Liverpoola, se je odzval na pogovor svojega nogometaša Raheema Sterlinga, ki ga je imel v sredo za znano televizijsko hišo BBC.

Prepričan je, da bo 20-letni angleški reprezentant tudi v prihodnji sezoni igral za ekipo z Anfield Roada. Napadalec Liverpoola, ki ima z 18-kratnim angleškim prvakom in petkratnim evropskim klubskim prvakom še dvoletno pogodbo, je do zdaj prejemal 35 tisoč funtov na teden, vodstvo kluba pa mu je ponudilo 100.000 funtov.

Sterling je v pogovoru za BBC dejal, da do konca sezone ne bo govoril o svoji prihodnosti, med vrsticami pa se je dalo razbrati, da obstaja možnost, da bo zapustil svoj dozdajšnji klub. Na njegovo izjavo se je danes na novinarski konferenci odzval tudi Rodgers, ki je prepričan, da bo nadarjeni nogometaš tudi v prihodnje branil rdeče barve kluba iz Liverpoola.

"Vsi v življenju delamo napake, še posebej, ko smo mladi. Če želi Raheem osvajati lovorike, je na pravem mestu. Z nami ima še dvo in polletno pogodbo in prepričan sem, da nas poleti ne bo zapustil," je dejal Rodgers.

Sterling je v Liverpoolu že vse od leta 2012. Do zdaj je na 88 tekmah v premier ligi dosegel 17 golov, medtem ko je bil za angleško reprezentanco v 14 tekmah strelec enega gola.

Zanimivo je, da naj bi se zanj zanimal Arsenal, ki bo v soboto gostil trenutno petouvrščeno ekipo elitne angleške nogometne lige.