© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
24.02.2015 22:53:43

Vratar dobil, kar je iskal (video)

Na tekmi sedme angleške lige je prišlo do nadvse bizarnega dogodka.

V ponedeljek je potekalo mnogo nogometnih tekem, med drugim tudi srečanje med ekipama Kingstonian in Bognor Regis Town, ki igrata v diviziji Ryman Premier League. Gostje so se veselili zmage z 2:1, a rezultat te tekme bo že čez nekaj dni padel v pozabo. 

Vsekakor pa ne bo isto z izredno bizarnim dogodkom, za katerega je poskrbel domači in še kako vročekrvni vratar. Ob zadnjem sodnikovem žvižgu je v 90. minuti Robu Tolfreyju po domače povedano "počil živec". 

Čuvaj mreže je po tekmi, domnevno polni žaljivk usmerjenih na njegov račun, namreč zapustil zelenico, preskočil reklamne panoje in se prebil do male četice gostujočih navijačev. Če je mogoče pričakoval umirjeno razpravo o dogajanju na igrišču, se je pošteno zmotil.

Kingstonian-and-Bognor-Regis-incident (1)

Med privržence Bognorja se je pogumno zakorakal, a ni pomislil, da je stopil v levje žrelo. V boj z njimi se je podal povsem sam, za kar je tudi plačal ceno. Grožnje navijačev niso prestrašile in nespametni Rob jih je kar nekajkrat dobil po nosu, preden so mu na pomoč priskočili tako njegovi soigralci kot tudi tekmeci in nazadnje še varnostniki.

Seveda se strasti pričakovano po takem razburljivem dogajanju niso takoj umirile, več minut so se nogometaši prerivali med sabo, tudi Tolfrey pa se tudi ni in ni mogel umiriti. Prišlo je tako daleč, da so ga morali soigralci fizično držati, da si s kom spet ni skočil v lase, strokovno vodstvo pa mirilo.

Ker so igralci petelinjenje prenesli tudi v slačilnice, so morali na prizorišče priti tudi možje v modrem, šele oni pa so končali ta spor.