© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
24.02.2015 21:11:54

Messi bi lahko kmalu zapustil Barco

Tako meni njegov nekdanji soigralec pri katalonskem velikanu Eric Abidal.

Petintridesetletni Francoz je pred dvema mesecema zaradi osebnih razlogov končal športno pot, nazadnje je bil član grškega Olympiacosa. V enem izmed zadnjih pogovorov z novinarji pa je poskrbel za nekaj razburjenja, ko je dejal, da bi Lionel Messi v bližnji prihodnosti utegnil zamenjati delodajalca.

Enostavno bi si po Abidaolvem mnenju Argentinec lahko zaželel novih izzivov. "Z Barcelono je osvojil vse, kar se je osvojiti dalo. Zato bi si verjetno lahko zaželel novih izzivov. Te bi utegnil najti v kateri izmed drugih lig," razmišlja Abidal.

Že kar nekaj časa se pojavljajo govorice, da bi se Messi lahko preselil na Otok. Zanj so zanimanje že pokazali Chelsea in oba kluba iz Manchestra. Vendar pa Francoz meni,da Anglija ni destinacija, ki bi Messija zanimala po končani zgodbi z Barcelono.

abidal

Po njegovem mnenju bi ga v svoje vrste prej zvabil kateri od francoskih prvoligašev. "PSG je zdaj že nekaj časa sposoben sestaviti zelo konkurenčno ekipo. Moštvo, ki je sposobno doseči visoko zastavljene cilje. In mogoče je prav to klub, ki bi ustrezal Messiju."

Čeprav gre le za razmišljanje nekdanjega francoskega reprezentanta, pa je to verjetno dovolj, da se začnejo nove debate o Messijevi prihodnosti. Sedemindvajsetletni Argentinec ima s katalonskim velikanom podpisano pogodbo do konca junija 2018.