© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jk
jk
23.02.2015 14:30:29

Dokler bom jaz tu, Vidić ne bo igral

Trener Interja Roberto Mancini je Nemanji Vidiću sporočil, da v nadaljevanju sezone ne bo več dobival priložnosti za igro.

Nemanja Vidić se prav gotovo spomni lepših nogometnih časov, kot jih v tem trenutku preživlja pri Interju iz Milana. 33-letni branilec v tej sezoni tako ali tako ni standarden igralec začetne enajsterice, svoj položaj pa je še poslabšal na četrtkovi tekmi lige Europa, ko ga je trener Roberto Mancini želel poslati v igro, izkušeni Srb pa ni pokazal ravno gorečega interesa po igranju nogometa.

"Počasi si je nameščal ščitnike, nato pa ležerno odkorakal proti mestu za vstop v igro. To me je spravilo ob živce, poslal sem ga nazaj na klop in nisem napravil zamenjave," je besnel Mancini, ki je vodstvu Interja že sporočil, da pod njegovim vodstvom nekdanji član Manchester Uniteda ne bo več igral. Vidić je po selitvi v italijansko prestolnico mode za Inter odigral 13 prvenstvenih tekem, edini zadetek za klub je dosegel 11. januarja, ko je dosegel tretji gol črno-modrih ob zmagi proti Genoi.