© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.02.2015 12:32:19

Nerodnost na kvadrat soigralcev Martina Milca (video)

vszi

Martin Milec v letošnji sezoni igra odlično v dresu Standarda iz Liega, toda njegovi ekipi ne gre vse po načrtih.

Aktualni belgijski podprvaki so bili tudi letos ob Anderlechtu glavni favoriti za naslov državnega prvaka, toda za zdaj jim ne kaže najboljše. Trenutno se nahajajo šele na petem mestu razpredelnice, za kar je kriva tudi nesposobnost njihovih napadalcev. 

Najboljši primer je zadnja tekma, ko se je Standard v gosteh meril z Zultejem iz Waregema. V primeru zmage bi rdeči vragi skočili na tretje mesto lestvice, toda zadovoljiti so se morali samo s točko. Točko, ki je ob poteku dogodkov na zelenici enaka porazu. 

Standard je imel namreč v praktično zadnjih sekundah tekme neverjetno priložnost, da zabije zadetek in zmaga, toda soigralci Martina Milca so sicer odličen protinapad uspeli zapraviti z neverjetno slabim zaključkom ne enega, temveč kar dveh nogometašev! Oba sta namreč popolnoma zgrešila žogo, ko bi jo morala dejansko samo poslati v nebranjeno mrežo in priložnost za zmago je splavala po vodi. Dodajmo še, da je Milec za Standard odigral vseh 90 minut in v 42. minuti prejel tudi rumeni karton.

Zgrešeno priložnost lahko preverite v videoposnetku.