© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
18.01.2015 18:05:58

En polčas, dva vratarja, dva zloma (video)

Scunthorpe, ki igra v tretji angleški ligi, je konec tedna izgubil po seriji neverjetno nesrečnih dogodkov.

Scunthorpe se je v soboto popoldne pomeril z Bristol Cityjem in izgubil z 2:0, na končni rezultat pa je prav gotovo vplival tudi splet nesrečnih okoliščin. Najprej so morali gostitelji že po desetih minutah opraviti prvo menjavo, saj se je poškodoval prvi vratar Sam Slocombe. Slednji si je med posredovanjem zlomil roko.

Še bolj bizaren dogodek je sledil dobre pol ure kasneje. Takrat se je med posredovanjem pred golom poškodovala še njegova zamenjava, tudi James Severn pa je moral igrišče zapustiti zaradi zlomljene roke. Ker je domačemu trenerju Marku Robinsu zmanjkalo vratarjev, je moral med vratnice poslati branilca Andrewa Boyca, ki pa se je v naslednjih 50 minutah relativno dobro izkazal, saj je v tem času prejel le en zadetek.

Po srečanju je bil razumljivo zelo razočaran trener Robins, bolj zaradi vratarjev kot pa končnega izida. "Na tej tekmi smo izgubili dva vratarja in to zaradi enake poškodbe. Zelo sem razočaran. Žalosten sem zaradi obeh vratarjev, pa tudi zaradi igralcev, saj so bili na tej tekmi precej boljši," je po tekmi dejal domači trener.