© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.01.2015 21:14:46

Kamplov soigralec bo opisal grozljivko

vszi

Soigralec Kevina Kampla pri dortmundski Borussii Jakub Blaszczykowski se je odločil, da bo izdal avtobiografijo, v kateri bo opisal tudi najbolj mračno obdobje v svojem življenju.

O grozljivki, ki jo je doživel, ko je bil star 10 let, dolgo časa ni govoril. Prvič je o njej spregovoril šele pred evropskim prvenstvom leta 2012 v Ukrajini in na Poljskem, zdaj pa se je odločil, da jo bo Jakub Blaszczykowski opisal tudi v svoji avtobiografiji. 

Kuba, kot je njegov vzdevek in kot bo tudi naslov knjige, se bo v enem poglavju spomnil na dogodek, ki mu je v veliki meri zaznamoval življenje. Na dan, ko je videl, kako je njegov oče ubil njegovo mamo. "Ni mi lahko. Ampak to je zgodba, ki je nisem in je ne bom nikoli pozabil. Je del mene. Tisti dan se je moje življenje spremenilo, bil sem strt, a hkrati me je vse skupaj okrepilo. V življenju sem se soočil z veliko problemi, s težavami, ki bi se drugim zdele kot tragedije, toda meni se ni. Zavedam se, da karkoli se mi še pripeti v življenju, sem najhujše že doživel. Začeti znova po tej grozljivki ni bilo lahko. Odmaknil sem se od prijateljev in zelo dolgo nisem nobenega gostil v svoji hiši," je pripovedoval Kamplov soigralec. 

Točen izid njegove avtobiografije še ni znan, prepričani pa ste lahko, da bo postala prava uspešnica.