© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.01.2015 19:20:31

Kdo je boljši? Hrvat ali Kinder jajček?

Reuters

Hrvaški reprezentančni branilec Dejan Lovren je postal tarča posmeha na Otoku.

Vse odkar je DejanLovren na svojem Instagram profilu objavil fotografijo popularnih igrač iz Kinder jajčkov s pripisom "Kdo se jih spomni? Sam sem bil goreč zbiralec figuric iz Kinder jajčkov. Danes na žalost potrebuješ 5 minut, da bi sestavil igračo," je postal tarča posmeha. 

lovren instagram
vszi

Branilec Liverpoola v letošnji sezoni igra katastrofalno, na različnih anketnih vprašalnikih so ga navijači rdečih označevali s predpono naj-, a na njegovo žalost so bili pridevniki, ki so predponi sledili, negativni in ne pozitivni. Najslabši nakup Liverpoola, najslabši nogometaš, ki je kdajkoli nosil rdeči dres in podobno. 

Zdaj je Lovren doživel nov udarec. V britanskem tabloidnem mediju Mirror so objavili zgodbo o hrvaškem reprezentantu in njegovem zbiranju figuric, zraven pa so navijačem Liverpoola postavili vprašanje, ki se je glasilo: "Kaj bi bilo boljše v Liverpoolovi obrambi v tem trenutku?" 

Možna odgovora sta bila:

1. figurica iz Kinder jajčka 

2. Dejan Lovren

mirror
vszi
Prepričljivo je slavil prvi odgovor, za katerega je glasovalo več kot 80 odstotkov glasovalcev. Lovren je tako dobil še en dokaz, da navijači z njegovimi predstavami niso zadovoljni. Še posebej, ker so rdeči Southamptonu zanj odšteli kar 20 milijonov funtov oziroma 26.2 milijonov evrov.