© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.01.2015 19:57:29

Na prvem zelo nenatančen (video)

vszi

Na predzadnji dan minulega leta se je v Madrid vrnil Fernando Torres, ki ga je že na letališču pričakala množica navdušenih navijačev.

Torres je rdeče-bele zapustil leta 2007, ko je odšel v Liverpool. Z Anfielda ga je nato pot vodila še v Chelsea in Milan, katerega dres je nosil le štiri mesece. Prejšnji mesec se je odločil, da se vrne k Atleticu

Navijači aktualnega španskega prvaka so bili nad novico navdušeni, čeprav je njihov ljubljenec že nekaj časa le bleda senca igralca, ki je še nedolgo nazaj navduševal tako na klubski kot reprezentančni ravni.

Vrnitev izgubljenega sina se zdi kot najlepše novoletno darilo za vse, ki so na kakršenkoli način povezani z Atleticom. Tako je 30-letni Torres že takoj po prihodu v špansko prestolnico z ekipo opravil prvi trening in to so zabeležile tudi kamere. Posnetek je hitro obkrožil nogometni svet, ampak če sodimo samo po fantovi učinkovitosti, bi lahko rekli, da mu na njem ni šlo vse po načrtih.

Res je, da je šlo samo za trening in da je z glavo ciljal mali gol, vendar bi kljub temu od napadalca svetovnega kova pričakovali, da bo žogo večkrat poslal na pravo mesto. V gol, kam pa drugam.