© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.01.2015 11:33:25

400 lepotic je preveč, zamenjajmo hotel

Reuters

Znano je, da nogometaši ljubijo lepa dekleta in da lepa dekleta ljubijo nogometaše.

A včasih je prav ta ljubezen med nogometaši in lepimi brhkimi dekleti lahko tudi nevarna. Hitro se lahko zgodi, da kakšen igralec izgubi "glavo" zaradi kakšne predstavnice nežnejšega spola in se namesto treniranju posveti pihanju na dušo kakšnega dekleta.

Da so lahko ženske tudi ovira pri izpolnjevanju ciljev se dobro zavedajo tudi pri nemškem tretjeligašu Duisburgu, kjer so se odločili za zelo nenavadno potezo. Čeprav so že rezervirali hotel v Antalyji, kjer naj bi se pripravljali na nadaljevanje sezone, so svoje načrte spremenili in spremenili tudi lokacijo bivanja. 

Zakaj? V vodstvu kluba so izvedeli, da bo v istem hotelu kot njihovi nogometaši bivalo tudi 400 ruskih manekenk, ki bi bile po mnenju vodilnih mož Duisburga preveč moteč dejavnik pri normalni pripravi na drugi del prvenstva. 

model
vszi


"Izvedeli smo, da bo v hotelu, ki smo ga najprej rezervirali, bivalo tudi 400 ruskih manekenk, zato smo se odločili spremeniti načrt priprav. Želimo se v miru pripraviti na spomladanski del sezone, zato se je trener Michael Meier odločil, da spremeni lokacijo bivanja v Antalyji," so sporočili iz Duisburga.