© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
27.12.2014 12:21:56

Na igrišču strašil nasprotnike, ob romantičnih filmih pa zajoka

Siniša Mihajlović je v času svoje aktivne kariere veljal za strah in trepet nasprotnikov, nič manj zastrašujoče pa ne deluje tudi na trenerski klopi.

Toda kot je priznal v obsežnem prazničnem intervjuju za italijanske medije to ni prava podoba uspešnega trenerja Sampdorie, ki je leto 2014 zaključila na petem mestu italijanskega prvenstva. "Mogoče sem na tiskovnih konferencah zastrašujoče in grobo, toda to ni moja prava stran. Jaz sem medved mehkega srca, pod grobo površino skrivam zelo čustveno plat. Ko gledam romantične filme, velikokrat zajokam, ni me sram priznati. Ravno nasprotno, mislim, da človek ne sme skrivati svojih čustev," je iskreno spregovoril Mihajlović. 

V Sampdorii je kot igralec preživel štiri leta, zdaj pa želi klubu poplačati tudi kot trener. "Kot nogometaš sem v Genovo prišel po izjemno težkem obdobju v Rimu in tu preživel neverjetna štiri leta. Moral sem se vrniti, mislim, da sem uspel poplačati dolgove," je o svojem dragem klubu še povedal nekdanji srbski zvezdnik, ki se spogleduje tudi z mesti, ki bi Sampdorio na koncu pripeljala do kvalifikacij za ligo prvakov.