© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
08.12.2014 14:12:51

Sodnik bežal pred razjarjenimi igralci (video)

vszi

Sobotni dvoboj zadnjega kroga brazilskega prvenstva med Figueirensejem in Internacionalom se je končal z zmago gostov z 2:1, ki so si tako sezono končali na tretjem mestu.

Mestu, ki ga pelje neposredno v skupinski del pokala Libertadores. Figueirense pa je končal na 13. mestu 20-članskega tekmovanja in s tem ostal brez nastopa v pokalu Sudamericana.

Domači so povedli v 50. minuti, gostje so izenačili v 87., zmagoviti gol pa zabili v peti minuti sodniškega dodatka. In prav ta sodnik, z imenom Marielson Alves Silva, je bil po koncu srečanja tarča jeznih nogometašev in navijačev Figueirenseja.

Po zadnjem žvižgu so domači navijači želeli obračunati z njim, saj so v njem videli glavnega krivca za poraz. Dvaintridesetletnemu delivcu pravice tako ni preostalo drugega kot da je začel bežati, kolikor so ga nesle noge.

Med drugim se je skril za policiste, zaščititi pa so ga poskušali tudi nogometaši Internacionala. Nora dogodivščina se je po informacijah, ki prihajajo iz Brazilije, za 'moža v črnem' končala srečno - brez poškodb.